Välkommen till kostnadsfritt inspirationsseminarium för strateger, specialister och verksamhetsledare

Tisdag 20 oktober klockan 16-18 talar världskände författaren Jonas Ridderstråle om banbrytande verksamhetsledning. Jonas bok 'Funky business' blev en världssuccé. Nu har han tillsammans med forskaren och medförfattaren Professor Julian Birkinshaw, ansvarig för Strategy Department vid London Business School, utvecklat sina resonemang ytterligare. Efter Jonas presenterar Gunnar Landborn Mgruppens Executive MBA.

För anmälan: Ring 08-731 41 51 eller maila

Fristående Executive Master of Human Resources

I vår Executive MBA-utbildning väljer du själv åtagande, inriktning och studietakt. Du kan börja med till exempel Strategisk HR. Om du känner att det är rätt för dig kan du gå vidare. Samtliga delar är i första hand anpassade för sig som är engagerad på fulltid i din yrkesroll; rimliga deltidsstudier. Efter tre fullgjorda program erhåller du en Executive MBA:

  • Master of Human Resources
  • Master of Leadership & Management
  • Master of Finance
  • Master of Strategy

Läs mer om Mgruppens Executive MBA

För engagerade yrkesmänniskor

Vi vet av erfarenhet att de som går våra utbildningar har ett extra fokus. Det är engagerade yrkesmänniskor i ambitiösa organisationer med mogna insikter i ledarskapsutveckling. Tillsammans med våra kunskaper om ledarskap och våra erfarna utbildare kan vi hjälpa er att uppnå ett effektivt ledarskap; du bestämmer vart du vill.

Läs mer om Mgruppen